Helaas is het huren van de Korenschoof vanwege coronamaatregelen voor onbepaalde tijd niet mogelijk.

Gebouw huren voor een kinderfeestje?

Vanwege Coronamaatregelen accepteren wij maximaal 20 volwassenen in de Korenschoof. Alle gasten dienen de RIVM richtlijnen na te leven.

Bent u op zoek naar een gebouw voor het vieren van een kinderfeestje? Ons gebouw De Korenschoof op het speeltuinterrein is op te huur voor kinderfeestjes in de leeftijdsgroep van 0 tot 13 jaar. Voorwaarde is dat bij de feestjes altijd een volwassene aanwezig moet zijn. Voor familiefeesten is de ruimte niet te huur.

U kunt gebruikmaken van de aanwezige apparatuur zoals fornuis, koelkast en koffiezetapparaat. Eten, drinken en andere benodighen mag u zelf meenemen. U kunt uiteraard ook gebruikmaken van de speeltuin. Huur is per dagdeel van 9.00 uur tot 13.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

De prijs voor leden is € 60,- per dagdeel. Niet-leden betalen € 100,-  per dagdeel. Wij stellen het op prijs dat niet-leden kiezen om lid te worden van onze vereniging. Zij betalen dan € 100,00 maar dit is dan inclusief de contributie voor het eerste jaar lidmaatschap.

De beheerder kunt u ook meer informatie geven over de voorwaarden en de mogelijkheden. De beheerder is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Het telefoonnummer is 0318-615293. 

Reserveren gaat alsvolgt:

  1. U maakt een afspraak met de beheerder om de huurovereenkomst op te stellen.
  2. U betaalt contact of middels een betaalverzoek via email of telefoon.
  3. Let op: uw reservering is pas definitief als de overeenkomst is getekend en de betaling is voldaan.
  4. U spreekt een moment met de beheerder af voor het afhalen van de sleutel. Dit zal circa 2 dagen voor de verhuur zijn.

Verhuurovereenkomst

In deze bijlage vindt u een voorbeeld van de verhuurovereenkomst.

Verhuur aan verenigingen

Bent u als vereniging op zoek naar een betaalbare locatie? Neem gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Door de prettige ligging en het ruime gebouw voorziet de speeltuin in veel mogelijkheden.